clairvoyance

Hvad er Clairvoyance

Clairvoyance ordet står for klarsyn ,  er at se, hører eller føle , nogle clairvoyanter kan en af delene andre alle tre dele.
Alle har evnerne , nogle mere end andre .
Men det er ligesom med musik, nogle kan barer spille og synge med det samme, de næsten bliver født, hvor andre skal bruge hele deres liv på at lærer det, og der er en mening med hvad vi skal hernede på jorden .

Clairvoyance er evnen til at hente budskaber ned fra den åndelige verden,  til dig om det du skal have at vide nu og her .
Det kan værer omkring dit job eller dit parforhold.
Noget som måske har ligget dypt i dig, den situation hvor det kan værer svært at se hvad man eventuelt dur til eller hvilken vej man skal går her i livet .

Det kan også værer at få beskeder fra afdøde familiemedlemmer eller venner der kommer ned for at sige de har det godt eller give en besked vidre om at der bliver passet på en . Hvis det passer dem lige den dag .

Det er vigtigt at huske, når man opsøger en clairvoyant, er det en vejledning man får. Nogle tror det er en spådom eller en opskrift på hvordan man skal leve sit liv .
Du skal huske at det er dit eget valg , hvordan du vil leve dit liv . og det er dig selv der kan ændre det . og kun dig .
Til tider handler det om vi skal slippe angsten og tror på os selv , og husk livet er dejligt hvis vi tør leve det .

Men huske de ord .
Det du sender ud kommer igen , så hver kærlig ved andre og tænk positiv det hjælper .

jeg sætter etiken meget højt og har tavshedspligt .