Energier
Lys og Luft
Husrensning

mange tror med det samme , så må det værer spøgelser, der går igen , det kan det værer , men der er tit og ofte en masse gamle energier i husene, hvor der kan værer sket noget trist , eller det er gamle ting som har haft en værdi for en person , og man får købt den f.eks på et loppemarked , ja så har den der har ejet det før sat en energi på det , og på den måde kan man mærke den person og det er mindre rart til tider .
Der kan også have boet en person der, som har haft mindre lyst til at flytte og på den måde afsat sin energi der , måske er vedkommende kommet på plejehjem og lever i nu , men har ikke ville væk derfra, og måske været nød til det fordi det har været svært at klarer sig selv .

men en husrensning består i at fjerne dem der går igen, og gamle energier i huset og få hevet en masse lys og varme ned .

hvis der er meget skal det måske renses igen , og det kan gøres med fjernhealing ,
man kan også rense huset første gang med fjernhealing , jeg kommer dog helst ud og går rundt der og fortæller alt hvad jeg mærker på min vej inden jeg sender afsted og fylder med lys og varme