TFT

OM TANKEFELTTERAPI

Tankefeltterapi, eller TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan. I Tankefeltterapi bliver klienten bedt om at tænke på problemet som for eksempel en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med Tankefeltterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianerne og findes ved muskeltest (kinesiologi). Tankefeltterapi er en naturlig, medicin-fri tilgang med hurtige resultater, som kan dokumenteres med hjerterytme variations måling.

TFT HAR INSPIRERET

Mange andre behandlingsformer er udsprunget af TFT, f.eks. EFT (Emotionel Frihedsteknik), Energi Psykologi, Acu-Tap, HBLU (Healing from the body level up), BSFF (Be Set Free Fast), Matrix Work og andre. Flere kommer hele tiden til.

Der er naturligvis en grund til at TFT har skabt grundlag for alle disse former for behandling. Begejstringen ved at TFT virker giver grobund for videreudvikling, men ofte også forenkling, med nedsat effekt til følge. TFT giver dig mulighed for at sammensætte præcis den behandling, der er nødvendig i det enkelte tilfælde. Dermed bliver graden af din succes med netop TFT umådelig høj.

 

taget fra TFT hjemmeside